SPALATORIE MURAY  930×122

politia sectia 2

POLIŢIŞTII DE LA SECŢIA 2 NU IARTĂ: 38 DE VERIFICĂRI LA FIRME ŞI TOT ATÂTEA AMENZI!

Poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, împreună cu jandarmi și polițiști locali, au acționat în municipiul Pitești, în Piața Gavana, dar și în centrele comerciale din zona de competență, pentru prevenirea comerțului ilegal de produse alimentare si nealimentare, dar și pentru verificarea respectării obligaţiilor care le revin agenţilor comerciali şi persoanelor în privinţa purtării de mijloace de protecţie şi a păstrării unei distanţe de siguranţă pentru prevenirea transmiterii coronavirusului.

Citiți și: Pitești: Polițiștii Chiliment și Matei, acuzați de luare de mită în formă continuată. Decizia instanței

Astfel, au fost verificate 38 de societăți comerciale. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 38 de sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 8.000 de lei, pentru nerespectarea de către persoanele fizice a obligației de a purta masca de protecție în spațiile inchise, spaţiile comerciale.

În mijloacele de transport în comun, nu au fost constatate nereguli. De asemenea, polițiștii au desfășurat activități de prevenire, prin care au adus la cunoștința agenților economici și a persoanelor desemnate pentru punerea în aplicare a prevederilor Legii 55/2020, să informeze permanent angajații, dar și clienții că este important să respecte măsurile de protecție individuală, de distanțare socială și de igienă persoanală, mai ales în spațiile închise.

Citiți și: Noapte nefastă pentru un bărbat prins în flagrant de doi polițiști din Piteşti

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90