Donaris 930 x 122

dosar penal

Video: Dosar penal la o şcoală din Argeş, profesor acuzat de purtare abuzivă

În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind situația de la Școala Gimnazială Vrănești, din comuna Călinești, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele (VIDEO):

Citiți și: Greșeala banală pentru care șoferii se aleg cu dosar penal!

 

 

Citiți și: Pericol în Pitești. Beat criță, rula pe străzi în ,,creierii nopții”

În ziua de 20 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară s-au autosesizat și s-au deplasat la unitatea de învățământ în cauză, unde au efectuat verificări.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă și continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, în vederea stabilirii împrejurărilor în care evenimentele s-au petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.

În legătură cu acest caz, profesorul acuzat de purtare abuzivă a fost descris de conducerea şcolii într-o serie de declaraţii, detalii – AICI.

La rândul său, cadrul didactic se apără şi susţine că discuţiile cu elevii au fost scoase din context.

Cazul, pe larg, AICI – Profesor: „Să am o fetiță așa ca tine, bat la ea ca la fasole! Îi scot toți dinții din gură.”

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90