Donaris 930 x 122

profesor acuzat de abuz

Argeș – Profesorul acuzat: „Am ieșit apt din punct de vedere psihiatric”

Profesorul de informatică de la Școala Gimnazială Vrănești, acuzat că și-ar fi abuzat emoțional elevii, în repetate rânduri, reacționează în exclusivitate pentru ePitești.ro în legătură cu acuzațiile care i se aduc.

Citiți și: Video: Alina Manea apreciază implicarea presei în cazul şocant de la şcoala din Vrăneşti

După ce poliția s-a autosesizat și s-a prezentat la școala unde predă, după declarațiile directoarei unității de învățământ, dascălul D.M. ne-a contactat la redacție pentru un drept la replică.

Iată ce spune acesta în legătură cu scandalul în centrul căruia se află.

Citiți și: Profesor acuzat! Dialog șocant cu o elevă:”Să vii îmbrăcată vărgat cu o bilă legată de gleznă”

În ceea ce privește articolul apărut aș dori să menționez următoarele, anume faptul că, societatea contemporană și accesul la internet, platforme de socializare, nu creează niște copii fragili emoțional, din punctul meu de vedere, din contră, și zic eu că există numeroase exemple în acest sens.

În ziua de azi elevii au mai multe drepturi și mai puține obligații și sunt educați în acest sens. Discuțiile avute la clasă, pe care părinții le-au prezentat, sunt doar niște fragmente, nefiind prezentate și atitudinea și limbajul copiilor. Și aceste capturi au fost practic realizate fără acordul meu. În ceea ce privește print screen-urile, nu prezintă și ultimul meu mesaj de pe platforma educațională, acolo fiind vorba despre un joc didactic cu personaje, hoții și polițiștii.

AM IEȘIT APT DIN PUNCT DE VEDERE PSIHIATRIC

În ceea ce privește aspectele medicale pe care le-au adus în discuție, pe care le-am văzut în articol, vă aduc la cunoștință că la evaluarea de specialitate anuală, cerută de către școală și părinți, realizată în clinica aleasă de aceștia, am ieșit apt din punct de vedere psihiatric, iar raportul există la școală.

Pot înțelege grija părinților, dar niciodată nu am lăsat vreun elev corijent, deși am fost în numeroase situații nerespectat și jignit. Am și eu la rândul meu print screen-uri cu limbajul folosit de elevi, cu amenințări. Eu întotdeauna am încercat să-i învăț pe copii lucruri utile, cu toate că astăzi, zic eu, meseria de dascăl, atât din punct de vedere moral și legislativ, nu mai reprezintă nimic pentru unii părinți și copiii lor.

Dascălul ne-a pus la dispoziție și o discuție dintre el și un elev.

 

După cum putem observa din conversație, elevul l-a contactat pe profesorul de informatică pe numărul personal pentru a continua, cel mai probabil, o discuție începută în clasă.

Foto principal – descriptiv: Botosaneanul.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3