New Profesional Consult 930 x 122

Medic

Medic fără suflet! Zeci de șpăgi într-o săptămână în spital! Plus produse!

Medic fără suflet! Zeci de șpăgi într-o săptămână în spital! Plus produse!

Citiți și: Pitești. Doliu! A murit un medic foarte apreciat

Șefa Secției de Oncologie a Spitalului Județean Suceava a fost reținută în urma unui flagrant organizat de polițiști și procurori, cu acuzația de luare de mită, anunță Profit.ro.

Se susține că ar fi primit în mod repetat de la pacienții blonavi de cancer sau de la apropiații acestora sume cuprinse între 50 de lei și 50 de euro, ca și diverse produse alimentare, între care miere, cașcaval și brânză, afirmă procurorii.

Citiți și: Un medic avertizează. Mai multe pastile de paracetamol pot fi mortale!

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, procurorii și polițiștii au constatat săvârșirea infracțiunilor flagrante de luare de mită și de dare de mită în cadrul Secției de Oncologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Totodată, au fost efectuate percheziții în incinta acestei secții, precum și la domiciliul unei persoane fizice.

Anchetatorii susțin că, în perioada aprilie 2022 – 19 ianuarie 2023, șefa Secției de Oncologie din cadrul Spitalului Județean Suceava ar fi pretins și primit diferite sume de bani, respectiv 50 de lei, 100 de lei, 200 de lei sau 50 de euro, dar și diverse produse (miere de albine, cașcaval, cafea, bomboane de ciocolată, brânză etc.) de la 64 de persoane, pacienți bolnavi de cancer sau aparținători ai acestora.

”În sarcina inculpatei s-au reținut 64 de acte materiale ale infracțiunii de luare de mită în formă continuată, din care 62 de acte de materiale au fost comise într-un interval scurt de timp, respectiv în șapte zile lucrătoare consecutive din luna decembrie 2022”, susțin procurorii suceveni.

Sursă foto: Antena1

RAW FOTO 555 X 222

Comentarii

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donaris 570×90