New Profesional Consult 930 x 122

Medic

Medicii, scut în jurul doctoriței șpăgare! “Au fost gesturi de recunoștință!”

Medicii, scut în jurul doctoriței șpăgare! “Au fost gesturi de recunoștință!”

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

96 de medici care lucrează la Spitalul Județean de Urgență Suceava au semnat un memoriu de susținere a medicului Anca Dumitrovici Ababneh, acuzată că a primit mită de la 62 de pacienți.

În documentul transmis Curții de Apel Suceava, aceștia arată că primirea de daruri de la pacienți nu reprezintă luare de mită atunci doctorul nu condiționează actul medical.

Citiți și: Un director de la Drumuri și Poduri, prins cu șpaga în frigider!

O astfel de percepție, ilegală, nu doar imorală, a dus la perpetuarea cutumei plicului în sistemul medical, au răspuns judecătorii.

Inițiatorul memoriului, chirurgul plastician Mircea Dinu Bordiniuc, a explicat că, de fapt, a fost vorba despre gesturi decrecunoștință ale pacienților! Anca Dumitrovici Ababneh fusese arestată de Tribunalul Suceava pentru luare de mită în formă continuată pe 20 ianuarie.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Laurențiu spune:

    Corb la corb nu isi scoate ochii

  • Rodica S spune:

    Spaga mare se ia la Spitalul Costesti la vestitul doctor ortoped de acolo. Dar fireste ca voi nu o sa publicati comentariul ca sunteti clientii lui.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90