EcoMoto 930×122

bascov

Medicul criminalului este uluit: „Nimeni nu mi-a zis nimic!”

Doctorul care îl avea în grijă pe atacatorul de la Bascov, cel care și-a ucis întreaga familie, face primele declarații cu privire la comportamentul de care a dat dovadă acesta, de când se afla în evidențele medicale.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Reamintim faptul că, autorul masacrului este cunoscut cu afecțiuni psihice.

Eugen Smeureanu este medicul care se ocupa de el. Potrivit acestuia, atacatorul obișnuia să-și ia pastilele în fiecare seară.

Citiți și: Argeș. Și-a făcut praf și pulbere Mazda, într-un cap de pod!

Video – Declarațiile medicului Eugen Smeureanu, despre autorul masacrului de la Bascov

 

Din 2014 este în evidență la noi, aici. Din 2014 îl tratez lună de lună. A venit și familia aici, îl mai aduc și pe el de 2-3 ori pe an, dar nimeni nu mi-a zis nimic. Toată lumea era destul de mulțumită, că-și vede de treabă, că stătea prin curte. Era bolnav, asta e altă poveste. Nu a atras atenția prin absolut nimic. Pentru mine, vă spun, este un fel de furtună pe cer senin.

Ultima dată a venit tatăl lui pe la jumătatea lunii iulie, i-am făcut rețetă, nu mi-a zis nimic. Urma un tratament în mod regulat. Eu așa știu de la familie, că îl lua, dar nu am cum să verific, deși se pare că-și făcuse un fel de obicei, în fiecare seară își lua pastilele. Am fost extrem de surprins când am aflat și eu toată povestea asta. Nu mi-am putut imagina că se poate întâmpla așa ceva.”, a declarat medicul.

Cazul crimelor de la Bascov a șocat o întreagă țară. Un apel la 112 anunța ieri că, cinci oameni au fost găsiți fără suflare într-o casă din localitatea argeșeană, printre care și un copil de 5 ani.

Criminalul și-a omorât sora, părinţii, fratele şi nepoata.

Sora agresorului era asistentă la Spitalul Militar, iar soțul ei medic la același spital. Cel din urmă a făcut descoperirea macabră.

Subiectul pe larg despre cazul șocant, aici ⬇️

Argeș: Masacru! Și-a omorât sora, părinţii, fratele şi i-a tăiat gâtul nepoatei de 5 ani

Argeș: Halucinant! Ce i-a spus criminalul unei vecine după ce și-a omorât familia

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90