EcoMoto 930×122

itm

Mesaj deosebit de important de la ITM Argeș

Mesaj deosebit de important de la ITM Argeș

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș anunță derularea a două campanii începând cu luna februarie a anului 2024.

Est vorba despre:

Citiți și: ITM: Sancțiuni de peste 1 milion de €!

1.Campania Națională de informare și conștientizare a prevederilor Legii nr.367/2022 privind dialogul social, cu modificările și completările ulterioare.

2.Campania Națională  de promovare a negocierii colective în întreprinderile mici și mijlocii;

Prin aceste campanii instituția, condusă de Anița Neacșu, își dorește să vină în sprijinul atât al angajatorilor, cât și al salariaților, în calitate de parteneri sociali.

Scopul este ca aceștia să realizeze că dialogul social reprezintă un factor important de progres socio-economic.

„În acest context, se vor derula acțiuni de conștientizare care au ca obiectiv diseminarea informațiilor necesare care să contribuie la apărarea drepturilor și promovarea interselor profesionale, economice și sociale.

Mesaj deosebit de important de la ITM Argeș

Scopul final este să aducă la masa dialogului social toate părțile implicate.

Astfel, în perioada următoare, Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș vine în sprijinul atât al angajatorilor cât și al salariaților prin publicarea în mass-media locală, pe rețelele de socializare, a dispozițiilor legale în materie reglementate prin Legea nr.367/2022 privind dialogul social. Dar și Legea nr.53/2003 Codul Muncii, cu modificările și completările ulterioare.

Totodată, instituția noastră vă stă la dispoziție în vederea soluționării tuturor neclarităților întâmpinate cu ocazia implementării prevederilor actelor normative  anterior menționate.”, transmite ITM.

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Arnautu Florina spune:

    Este foarte bine sa fim informați! Succes!

  • Anonim spune:

    eu am lucrat tot la o firma din Pitești care ma dus un Italia la munca și nu ma plătit nici pe mine și nici pe colegi mai mulți de 10 pers.eu am pierdut decât 3 săptămâni dar colegii mai mult 3 luni,7 luni fără.plata și nimeni nu ia făcut nimic aceste doamne.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90