930 x122 grota rece

bradu

Mesaj important pentru oamenii din Bradu! Acum s-a anunțat!

Mesaj important pentru oamenii din Bradu! Acum s-a anunțat!

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Locuitorii din comuna Bradu vor avea mai mult timp la dispoziție să plătească taxele și impozitele, beneficiind de reducerea la 10% pentru plata integrală.

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, programul de lucru al biroului Taxe și Impozite a fost prelungit pe perioada lunii martie.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

Programul va fi prelungit, astfel, în toate zilele de joi rămase din luna martie, respectiv 14, 21 și 28 martie.

Anunțul a fost făcut de primarul comunei Bradu, Dan Stroe, pe pagina personală de Facebook:

Mesaj important pentru oamenii din Bradu! Acum s-a anunțat!

,,Stimați brădeni,

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, pe perioada lunii martie am prelungit programul de lucru al biroului Taxe și Impozite.

Astfel, în toate zilele de joi respectiv 14, 21 și 28 martie 2024, casieriile biroului Taxe și Impozite vor avea program de lucru prelungit până la orele 18.00, pentru toți cetățenii comunei Bradu care doresc să beneficieze de reducerea de 10% pentru plata integrală, a taxelor și impozitelor locale.”, este mesajul edilului.

Foto: Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90