930 x122 grota rece

asfaltare

MIHĂEȘTI: ÎN TIMP CE ASFALTUL E IROSIT PE IARBĂ, UN DRUM CARE AȘTEAPTĂ DE ZECI DE ANI ASFALTAREA A DEVENIT IMPRACTICABIL

Ce vedeți în imagini nu este albia vreunui pârâu și nici un drum forestier. Este un drum comunal din Mihăești care așteaptă de zeci de ani să fie asfaltat. Vorbim de aceeași localitate în care asfaltul se toarnă direct pe iarbă.

Citiți și: Zona mega importantă din Pitești, transformare de ULTIM MOMENT

Precipitațiile căzute în ultimele zile au făcut impracticabil drumul 44, care leagă satul Drăghici de satul Văcarea (unde a avut loc asfaltarea de pomină de acum două săptămâni).

De aseară, localnicii din satul Drăghici, acolo unde așa-zisul carosabil e cel mai grav afectat, nu-și mai pot scoate mașinile din curți.

Citiți și: Oficial! Ce spune Poliția despre moartea suspectă a bărbatului din pădure

„E bătaie de joc ce face primarul. Noroc că n-am rămas înțepenit aseară. De ieri am fost la Primărie, am anunțat cât de gravă e situația. Nici nu s-a deranjat primarul să vină să vadă. Avem și noi treburi de rezolvat, nu putem sta blocați aici. În plus, dacă e nevoie de intervenția ambulaței, la noi nu se poate ajunge. Cum urcă pompierii dacă ia o casă foc, că suntem destule familii pe aici? Azi dimineață a trimis un greder, care a stricat și mai rău drumul, pentru că a scos toată huma deasupra. E bătaie de joc”, a declarat, pentru ePitesti.ro, Dan Mareș, localnic.

Nu e prima dată când bărbatul sesizează primăria cu privire la acest drum. „Am făcut sesizări peste sesizări în legătură drumul ăsta. De trei ani merg la primar să-l rog să ne asfalteze, dar și cu alte probleme: cu introducerea apei potabile, canalizare și tot de atâta timp ne duce cu vorba. Vrem și noi un minim de civilizație”, spune bărbatul.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90