Donaris 930 x 122

agresiune

Minor din Pitești, reținut după ce și-a bătut fosta iubită și pe mama acesteia

Minor din Pitești, reținut după ce și-a bătut fosta iubită și pe mama acesteia.

Citiți și: Momente crunte! Dramă la căpătâiul polițistului local din Pitești

Un tânăr piteștean, în vârstă de 17 ani, a fost reținut de polițiști după ce și-a bătut fosta prietenă, în vârstă de 16 ani, dar și pe mama acesteia.

Întâmplarea a avut loc pe o stradă din municipiul Pitești.

Citiți și: Româncă arestată în Italia pentru că și-a terorizat iubitul

În ziua de 4 august a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați prin plângere prealabilă cu privire la faptul că o minoră de 16 ani și mama acesteia au fost agresate de fostul prieten al fetei, în după-amiaza zilei de 3 august a.c., în timp ce se aflau pe o stradă din Pitești.

În cauză s-au desfășurat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, amenințare, precum și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

În seara zilei de 4 august a.c., după administrarea probatoriului, minorul în cauză, de 17 ani, din Pitești, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru dispunerea de măsuri preventive.”, transmite IPJ Argeș.

Foto: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3