930 pe 122 COSTACHE

femeie salvată

Minune înainte de Paște! Femeie care a vrut să se sinucidă, salvată în ultimul moment

În Sâmbăta Mare o femeie a fost salvată din Lacul Morii de mai mulți polițiști. Aceasta a încercat să se sinucidă.

Citiți și: Argeș. Șeful de post și subalterna care s-au iubit în sediul Poliției, decizie neașteptată

Mai mulți oameni au văzut-o pe femeie intrând în lac, moment în care au sunat la 112. Incidentul s-a întâmplat în jurul orei 18.00.

La fața locului a ajuns imediat un echipaj de poliție format din trei polițiști. Fără să stea pe gânduri, agenții au sărit în apă după femeie.

Citiți și: Argeș. Un polițist-examinator auto a primit ,,dragoste” pentru a o trece examenul

Aceasta a fost adusă în siguranță la mal, apoi a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital, potrivit stirileprotv.ro

Sfânta sărbătoare a Învierii înseamnă minune. Iar astăzi cei care au înfăptuit o minune sunt cei 3 colegi ai noștri din imagini.

Pentru că nu s-au gândit nicio clipă la riscuri, Nicușor, Eri și Ștefăniță au sărit în lacul Morii din municipiul București pentru a salva o femeie care a vrut să se sinucidă.

Datorită intervenției lor, această femeie neajutorată, care a avut un moment de slăbiciune și a vrut să își pună capăt zilelor, va trăi!

Îi felicităm cu această ocazie pe Nicușor, Eri și Ștefăniță, polițiști în cadrul Secției 21 Poliție pentru curajul și profesionalismul de care au dat dovadă, îndeplinind astfel rolul îngerului păzitor al femeii ce a recurs la gestul necugetat.”, au scris reprezentanții Sindicatului Europol pe Facebook.

Sursă foto: Facebook Sindicatul Europol

gic.ro

Comentarii

New Profesional Consult 570×90