930 x122 grota rece

ijj

Misiunile Jandarmeriei Argeș în acest sfârșit de săptămână

Începând de astăzi, 19 mai 2023, peste 100 de jandarmi argeșeni vor fi la datorie, în mijlocul cetățenilor, pentru a se asigura că toate evenimentele din spațiul public se vor desfășura fără incidente.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Astfel, jandarmii argeșeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la Zilele Municipiului Pitești care se desfășoară în perioada 19-21 mai 2023, în Parcul Lunca Argeșului.

De asemenea, comunele Călinești, Dobrești, Bughea de Sus și Dâmbovicioara intră în atmosferă de sărbătoare, iar jandarmii argeșeni vor fi prezenți alături de cei care vor alege să petreacă astfel sfârșitul de săptămână.

Citiți și: Imaginile zilei! Sute de copii și cadre didactice au văzut ceva uimitor!

Competițiile sportive desfășurate în ziua de 20 mai în comunele Rucăr și Lerești vor fi, de asemenea în atenția jandarmilor argeșeni.

Reamintim cetățenilor că acțiunile Jandarmeriei Argeș au un caracter preventiv, principalul obiectiv fiind siguranța cetățenilor, însă, atragem atenția asupra faptului că nicio încălcare a normelor în vigoare nu va fi tolerată.

Indiferent de evenimentele la care alegeți să participați, recomandarea noastră este să nu vă implicați în conflicte, să aveți grijă de bunurile personale, iar la nevoie să apelați cu încredere la echipajele de jandarmerie aflate în zonă ori la numărul unic de urgență 112.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3