930×122 CAPRA 5

curatenie

Mizeria care trona lângă fosta Școală 19 din Găvana, strânsă. Făptașul, prins

Update, ora 12.57

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

În urma articolului publicat de ePitești în această dimineață, Primăria Pitești, respectiv primarul Cristian Gentea, s-a autosesizat cu privire la situația semnalată lângă Școala Gimnazială „Matei Basarab” (fosta școală nr. 19).

Citiți și: Argeș. Scandalos ce s-a întâmplat la o școală!

De asemenea, agenți din cadrul Poliției Locale Pitești au demarat verificări pentru identificarea făptașului care și-a împrăștiat gunoaiele direct lângă unitatea de învățământ.

Resturile aruncate au fost strânse, iar persoana vinovată a fost găsită.

Astfel de situații nu fac deloc cinste orașului reședință de județ. De foarte munte ori, edilul Cristian Gentea, cât și societatea Salubritate 2000 S.A, au transmis că „Pentru un Pitești curat este nevoie de muncă în echipă!”, făcând apel astfel la bunul simț al cetățenilor.

Știrea inițială, ora 08.33

Pitești: Unora le pute curățenia! Imagini SCANDALOASE! Nesimțire crasă lângă fosta Școală 19 din Găvana!

Dacă civilizație nu e, nimic nu e!

O dovedesc din plin niște indivizi care aruncă pe jos mizerii de tot felul chiar lângă Școala Gimnazială „Matei Basarab” (fosta școală nr. 19) din Găvana. Elevii, părinții și oamenii care locuiesc în zona sunt nevoiți să meargă printre resturi de mâncare și Dumnezeu mai știe ce gunoaie pentru a ajunge la destinație.

În aceeași zonă, Primăria a intervenit  de curând, după ce conducerea școlii și părinții au semnalat faptul că niște ghene de gunoi erau puse chiar la una dintre intrările în unitatea de învățământ. Pentru a elimina orice disconfort, Primăria a mutat ghenele respective, dar iată că nu e de ajuns.

Sunt oameni care pur și simplu nu înțeleg că dacă aruncă pe jos deșeuri nu fac bine nimănui. Nici măcar lor. Din banii noștri, ai tuturor, se plătesc echipajele de salubrizare.

Cât despre repulsia pe care o simți la vederea unor asemenea „peisaje” urbane, nu mai vorbim. Poate niște amenzi drastice aplicate de Poliția Locală vor domoli, într-un final, și astfel de porniri!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Adrian Lautarescu spune:

    Scene de acest gen întâlnești peste tot în oraș. Mă întreb mereu pentru ce sunt plătiți cei de la politia locală.

  • Marius spune:

    Nu sunt de vina cei de la poliție ca suntem o țara de țărani prosti și needucați. Noi trebuie sa ne cacam pe str și cei de la poliție sa ne amendeze asta e in mintea noastră. Hai sa încercam noi sa fim educați și Civilizați. Lipsa de educație și de școala aici duce

  • Un cetatean spune:

    Nu sunt cetatenii care locuiesc in zona, sunt boschetari d-aia care cauta in gunoaie, scot ce gasesc prin tomberoane si arunca in jur ca sa ajunga la fundul containerului. Dupa ce vine unul sa caute in gunoi, la locul ala unde sunt tomberoanele sunt gramezi de gunoaie scoase si aruncate in jur.

  • florinalex spune:

    Ca un raspuns la un comentariuerior :
    Civilizatia, in toata lumea, a fost impusa cu
    ” ciumagu’ ” (amenda). Sa nu credeti ca neamtul, austriacul, francezul, danezul sau oricare neam mai de soi s-a nascut civilizat. Nicicum. El a fost educat. Cum? Simplu. A gresit, a fost sanctionat. O amenda, doua trei si-ti piere pofta de multe obiceiuri proaste. Daca o natie nu se poate civiliza in casa (cei 18 ani de-acasa…) se poate civiliza pe strada. Extrem de simplu. Cel ce nu constientizeaza faptul ca nu este bine ceea ce face si deranjeaza pe ceilalti de langa el, poate fi sanctionat.

  • Minca marian spune:

    Deci trebuie sa avem cate un polițist comunitar sa ne streaga la fund suntem un popor care isi merita soarta civilizație zero barat vorbărie cat cuprinde asa am fost si asa vor rămâne

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90