Donaris 930 x 122

ijj

Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

Citiți și: Argeș: Vrei să devii jandarm? Au început înscrierile!

Jandarmii vor desfășura mai multe activități dedicate cetățenilor, în diferite localități din județ, de Ziua Jandarmeriei Române.

În acest an, la data de 03 aprilie, se împlinesc 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române.

Citiți și: Emoții de nedescris! Acești eroi argeșeni intră în istorie

Pentru a marca evenimentul, jandarmii argeșeni vor fi prezenți cu diverse ateliere de prezentare la Mioveni, Curtea de Argeș, Pitești și Câmpulung, după cum urmează:

Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

– sâmbătă, 30 martie, în intervalul orar 10.00-14.00, la Mioveni (Centrul Civic) și Curtea de Argeș (Platou Biserica Domnească);

– duminică, 31 martie, în intervalul orar 12.00-16.00, la Pitești (Parcul Trivale-zona Grotă) și Câmpulung (Piața Primăriei).

,,La aceste ateliere vizitatorii pot vedea tehnica folosită în diferite misiuni din dotarea jandarmilor, materialele specifice jandarmilor montani, precum şi o parte dintre cele mai noi autovehicule aflate în dotarea inspectoratului. De asemenea, cei care își doresc să urmeze o carieră militară pot afla mai multe detalii de la colegii specializați în resurse umane.

Și pentru că ne dorim siguranță pentru cetățeni, tot în cadrul acestor ateliere vom avea colegi specializați în prevenirea și combaterea faptelor antisociale, de la care cei interesați pot afla amănunte despre competențele jandarmilor, locul și rolul acestora în societate.

Nu vor lipsi nici partenerii noștri patrupezi, care le vor arăta celor prezenți abilitățile dobândite pe parcursul stagiilor de pregătire.

Vă așteptăm să ne fiți alături în număr cât mai mare!”, se arată în comunicatul de presă transmis de Jandarmeria Argeș.

Foto principal: Descriptiv

Foto articol: IJJ Argeș

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3