New Profesional Consult 930 x 122

jandarmi

Mobilizare de forțe înainte de cele două meciuri de mâine, de la Mioveni

Orașul Mioveni va găzdui, mâine 02 martie, meciul de fotbal dintre C.S. Mioveni și C.S.U. Craiova, începând cu ora 17.30 și meciul internațional de handbal feminin dintre România și Danemarca, începând cu ora 18.00.

Citiți și: Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

Pentru ca cele două competiții sportive să se desfășoare în siguranță, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș și Grupării Mobile de Jandarmi Craiova vor asigura măsurile de ordine publică la Stadionul Orășenesc și la Sala Sporturilor din Mioveni.

„În conformitate cu prevederile legale în vigoare, numărul spectatorilor nu va depăși 30% din capacitatea maximă a arenelor sportive, iar participarea este permisă doar pentru persoanele care prezintă certificatul digital al Uniunii Europene privind COVID.

Citiți și: Exclusiv. Surse: Dispozitiv suspect găsit într-un bolid de lux! Posibil de urmărire

De asemenea, pe timpul desfășurării competiției sportive, spectatorii trebuie să păstreze o distanță minimă de 2 metri unul față de celălalt, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Totodată, ținem să reamintim suporterilor:

– Legislația în vigoare interzice persoanelor fizice deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice, spectatorii neavând voie să dețină sau să introducă în stadion astfel de obiecte;

– Este interzisă afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență;

– Este interzis accesul în stadion cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte, care pot pune în pericol siguranța participanților;

– Spectatorilor le este interzis să arunce asupra celorlalţi spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în incinta bazei sportive, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc;

– Participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive.”, transmite Jandarmeria Argeș într-un comunicat de presă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3