Donaris 930 x 122

jandarmi

Mobilizare la stadion. Jandarmii, cu ochii pe meciul CS Mioveni-Rapid București

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal dintre echipele CS Mioveni și Rapid București.

Citiți și: Argeș: Jandarmii în acțiune! Masca și certificatul verde la control

Meciul de fotbal se va disputa în data de 23.07 a.c., pe Stadionul Orășenesc din Mioveni (județul Argeș), începând cu ora 21.30.

Precizăm faptul că partida de fotbal se va desfășura cu spectatori, în limita a 50% din capacitatea stadionului și facem apel către susținătorii celor două echipe să conștientizeze situația epidemiologică actuală și să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine.

Citiți și: Câmpulungean întors din Austria, prins de jandarmi beat, pe stradă, în loc să stea în izolare

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare, intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şi protecţie, contractată de organizator.

Conform art. 14 din actul normativ menționat, anterior permiterii accesului în incinta arenei sportive, participanţii la acest eveniment vor fi supuşi unui control corporal preventiv, efectuat de către firma de securitate contractată de organizator, cu scopul evitării introducerii pe stadion a unor materiale sau obiecte ce pot pune în pericol siguranţa spectatorilor.

În cazul în care, suporterii aleg să își exprime sentimentele de bucurie sau dezaprobare, le recomandăm să se manifeste în mod civilizat și să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice și să se delimiteze de orice formă de violență verbală sau fizică.”, transmite Gruparea de Jandarmi Mobila Craiova.

Foto: descriptiv

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441