NOR CURIER 930X122

cristian gentea

Momentul se apropie! Primarul, anunț despre Sala Polivalentă!

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, anunță că toată zona din jurul Pitești Arena a fost reconfigurată. Acum se pun la punct toate aspectele ce țin de amenajarea exterioară a sălii.

Citiți și: PSD își prezintă candidații pentru Primăria Pitești și CJ Argeș. Detalii despre evenimentul important

Pe strada Codrii Cosminului, de exemplu, am înlocuit sistemul de alimentare cu apă, s-a refăcut carosabilul și am amenajat trotuarele cu pavele.

Citiți și: Pitești/EXCLUSIV. Absolut scandalos ce face acest om! INCREDIBIL! Video

Foarte curând, toate amenajările exterioare la Sala Polivalentă vor fi finalizate!”, a transmis în urmă cu puțin timp edilul Gentea.

În interiorul Sălii Polivalente, lucrările sunt terminate. Vezi aici – Cum arată Sala Polivalentă acum și cine va fi manager

Edilul Gentea a purtat deja discuții organizatorice cu privire la competițiile care vor avea loc la Sala Polivalentă din Pitești.

O primă competiție este deja programată pentru luna noiembrie, perioada 10-12 noiembrie. Este vorba despre competiții de arte marțiale, respectiv organizarea Naționalului de Karate.

Lucrările la Sala Polivalentă din Pitești au început în luna iunie 2020.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Ionică spune:

    După WV-ul de 400 000 de euro, sala asta e o altă construcție caraghioasă a primăriei. Un mastodont amplasat în mijlocul drumului, fără locuri de parcare. O nesimțire fără margini, o risipă fără logică, dar cu care ai tupeul să te dai mare, grande că organizezi concurs de arte marțiale. Poate o să răspundă și șmecherii ăștia până la urmă!

  • Algado spune:

    Eu de unde locuiesc, nu vad decât niște gratii, beton turnat proaspăt,niste capace de canal vopsite proaspăt fiindcă ruginisara. o vulcanizare și un teren viran neingrijjt. Interiorul la fel în culorile alb violet. Oare nu are primăria bani, sa despăgubească proprietari și sa amenajeze exteriorul ” celei mai moderne sala polivalentă”. Aiurea în tramvai,cea mai moderna.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90