930×122 POSADA 5

cristian gentea

Momentul se apropie! Primarul, anunț despre Sala Polivalentă!

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, anunță că toată zona din jurul Pitești Arena a fost reconfigurată. Acum se pun la punct toate aspectele ce țin de amenajarea exterioară a sălii.

Citiți și: Gentea nu o are „la suflet” pe tânăra șefă: Sunteți degeaba, nu aveți autoritate!

Pe strada Codrii Cosminului, de exemplu, am înlocuit sistemul de alimentare cu apă, s-a refăcut carosabilul și am amenajat trotuarele cu pavele.

Citiți și: Discuții pentru finanțarea Parcului Industrial Pitești

Foarte curând, toate amenajările exterioare la Sala Polivalentă vor fi finalizate!”, a transmis în urmă cu puțin timp edilul Gentea.

În interiorul Sălii Polivalente, lucrările sunt terminate. Vezi aici – Cum arată Sala Polivalentă acum și cine va fi manager

Edilul Gentea a purtat deja discuții organizatorice cu privire la competițiile care vor avea loc la Sala Polivalentă din Pitești.

O primă competiție este deja programată pentru luna noiembrie, perioada 10-12 noiembrie. Este vorba despre competiții de arte marțiale, respectiv organizarea Naționalului de Karate.

Lucrările la Sala Polivalentă din Pitești au început în luna iunie 2020.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Ionică spune:

    După WV-ul de 400 000 de euro, sala asta e o altă construcție caraghioasă a primăriei. Un mastodont amplasat în mijlocul drumului, fără locuri de parcare. O nesimțire fără margini, o risipă fără logică, dar cu care ai tupeul să te dai mare, grande că organizezi concurs de arte marțiale. Poate o să răspundă și șmecherii ăștia până la urmă!

  • Algado spune:

    Eu de unde locuiesc, nu vad decât niște gratii, beton turnat proaspăt,niste capace de canal vopsite proaspăt fiindcă ruginisara. o vulcanizare și un teren viran neingrijjt. Interiorul la fel în culorile alb violet. Oare nu are primăria bani, sa despăgubească proprietari și sa amenajeze exteriorul ” celei mai moderne sala polivalentă”. Aiurea în tramvai,cea mai moderna.

SMART KIDS 570×90