930 x122 grota rece

bosquito

3 CONCERTE EXCEPȚIONALE ÎN CLUB HUSH – CÂND ȘI CÂT COSTĂ

Club Hush din Pitești va avea un sezon de toamnă bogat în concerte și spectacole. Ca de obicei, muzica de cea mai bună calitate va fi vedeta în Club Hush.

Citiți și: Doliu în muzica românească!

Deschiderea sezonului o va face legendara trupă Compact. Concertul va avea loc vineri, 9 octombrie, cu începere de la ora 21. Prețul unui bilet de intrare este de 45 de lei.

După Compact, duminică, 18 octombrie, în Club Hush va reveni Trooper, cu un concert care face parte dintr-un turneu aniversar organizat la împlinirea a 20 de ani de la înființarea formației. Trooper va urca pe scenă la ora 20. Intrarea la spectacol costă 20 de lei.

Citiți și: CONCERT ÎN CLUB HUSH PENTRU CORINA MARIA

Seria concertelor din Club Hush va continua vineri, 23 octombrie, de la ora 21, cu trupa Bosquito. Vă veți putea bucura de un concert deosebit la un preț al biletului de 35 de lei.

Rezervări pentru fiecare dintre aceste concerte puteți face la numărul de telefon 0733.956.283.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3