SMART KIDS 930X122

ajutor

CONCERT ÎN CLUB HUSH PENTRU CORINA MARIA

Concert în Club Hush pentru Corina Maria. După cum v-am mai informat, la numai 9 ani, Corina Maria, elevă a Școlii Gimnaziale „Matei Basarab” din Pitești, a fost diagnosticată cu tumoră malignă abdomino-pelviană (subiectul pe larg, AICI).

Citiți și: Ajutor financiar sub forma unor fonduri nerambursabile pentru români

Corina Maria a fost operată la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Marie Curie” din București în urmă cu aproximativ două luni, însă șansa de vindecare a fetiței este în străinătate, acolo unde trebuie să urmeze un tratament.

Pentru a o ajuta pe Corina, vineri, 23 noiembrie 2018, de la ora 20, în Club Hush din centrul Piteştiului va avea loc un concert caritabil. Concertul va fi susţinut de Emilia Ghinescu, Ramona David, Viorel Piţigoi, Codruţ Nistor şi Andreea şi Claudia Zamfir (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: Legea cardului de Energie: 750 Lei pentru gospodării, în 2024

Toate încasările care vor fi obţinute în urma evenimentului vor merge către Corina Maria Radu. Preţul unui bilet este de 50 de lei, iar pentru alte informaţii şi rezervări puteţi apela numărul de telefon 0733.956.283.

De asemenea, vă reamintim că toți cei care doriţi să o ajutaţi pe Corina Maria o puteţi face donând în următoarele conturi bancare (conturile sunt deschise la Banca Transilvania din Piteşti, pe numele mamei, Radu Mariana):

EUR  RO 33BTRLE URCRT 0350794201

RON RO 83BTRLR ONCRT 0350794201. 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90