930×122 CAPRA 5

ajutor

(VIDEO) HAIDEȚI SĂ O AJUTĂM PE CORINA MARIA!

Haideți să o ajutăm pe Corina Maria! La numai 9 ani, o fetiţă din Piteşti, elevă a Școlii Gimnaziale „Matei Basarab”, are nevoie de ajutor, fiind diagnosticată cu tumoră malignă abdomino-pelviană.

Citiți și: Ajutor de la stat pentru cei care stau la bloc!

Corina Maria a fost operată la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Marie Curie” din București în urmă cu aproximativ o lună, însă șansa de vindecare a fetiței este în străinătate, acolo unde trebuie să urmeze un tratament.

Orice ajutor financiar, oricât de mic, este binevenit pentru familia Corinei, care nu poate face față viitoarelor cheltuieli.

Citiți și: Colos de pe scena românească, la un pas de tragedie

La Școala „Matei Basarab” a fost organizată o campanie de strângere de bani pentru a o ajuta pe Corina Maria. Elena Odă, directorul școlii, ne oferă informații suplimentare și le transmite un mesaj celor care pot să ajute:

Toți cei care doriţi să o ajutaţi pe Corina Maria o puteţi face donând în următoarele conturi bancare (conturile sunt deschise la Banca Transilvania din Piteşti, pe numele mamei, Radu Mariana):

EUR  RO 33BTRLE URCRT 0350794201

RON RO 83BTRLR ONCRT 0350794201. 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90