930×122 CAPRA 5

actiune

TREND STUDIO, O NOUĂ ACŢIUNE CARITABILĂ PENTRU LIA

Clubul Trend Studio din Pitești are o nouă inițiativă în încercarea de a strânge banii de care Lia Maria Manuela Spiridon are nevoie pentru transplantul de măduvă. După ce au amplasat pentru donații o urnă mobilă în incinta clubului şi au stabilit pentru 22 martie data desfășurării unui eveniment caritabil, proprietarii clubului organizează mâine, 16 martie, o nouă acţiune în sprijinul piteștencei în vârstă de 19 ani diagnosticată cu leucemie.

Citiți și: Acțiuni ale poliției în Argeș: Zeci de sancțiuni aplicate

,,Aş dori să ne întâlnim luni, 16 martie,  la ora 19, la scările de la stadion pentru a mai dona pentru sănătatea Liei. Ea ne-a demonstrat că este o învingătoare şi este eroina noastră! Haideţi să facem ceva pentru forţa ei de a trece peste şi să ne strângem cât mai mulţi binevoitori! Puţinul nostru poate fi salvarea ei. Lia, vei reuşi să treci peste această perioadă grea, toţi te vom ajuta!’’, acesta este mesajul organizatorilor.

Detalii suplimentare despre cazul Liei Maria Manuela Spiridon puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/social/studenta-diagnosticata-cu-leucemie-o-invingatoare-voi-lupta-pana-la-capat/.

Citiți și: Mobilizare uluitoare pe cel mai circulat drum! Mascați, jandarmi și polițiști au împânzit zona

Kaia 555×222
eurial 570×90