930 x122 grota rece

Arges

DISTRACȚIE ȘI CONTROVERSE LA BALUL DE LA ʺBRĂTIANUʺ!

Vineri seara a avut loc mult discutatul Bal al Bobocilor organizat de elevii Colegiului Naţional “I.C. Brătianu” din Pitești.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Organizatorii balului au fost coordonaţi de preşedintele Consiliului Elevilor, Roxana Voica (clasa a XI-a A). În locaţia aleasă pentru desfășurarea evenimentului, restaurantul Rehoma, au fost prezenţi în jur de 400 de invitaţi, elevi şi profesori ai colegiului. Invitată specială a fost Ami, interpreta cunoscutei melodii “Otra vez”.

Deşi în anii trecuţi Balul Bobocilor era un prilej de bucurie pentru toţi elevii liceului, anul acesta au sărbătorit doar cei din clasa a noua. Soluţia de compromis a fost găsită de conducerea liceului după mai multe discuţii cu organizatorii balului. Decizia finală a fost ca intrarea să le fie permisă doar elevilor de clasa a noua, iar costul biletului s-a ridicat la 50 de lei. Tot o decizie atipică a fost şi faptul că profesorii au trebuit să-şi achite personal biletul de intrare, chiar dacă în anii precedenţi ei s-au aflat pe lista de invitaţi a elevilor.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Chiar şi aşa, atmosfera a fost una plăcută, iar “bobocii” s-au bucurat de petrecere. Ca orice seară de bal, şi aceasta s-a încheiat cu încoronarea celei mai frumoase dintre elevele de clasa a noua. Numele ei este Alexandra Ștefania Dumitrescu. Are 15 ani și învață în clasa a IX-a G. “Mister- ul“ balului a fost desemnat Alexandru Ionuţ Marinescu, din clasa a IX-a F. Ambii sunt în clase cu profil de matematică-informatică.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3