EcoMoto 930×122

municipiul pitești

REVELION ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI

Revelion în Piața Primăriei. Municipalitatea piteșteană va organiza și în acest an tradiționalul Revelion în aer liber, ca de obicei în Piața Primăriei din centrul orașului.

Citiți și: Pitești. Măsură importantă în Piața Primăriei

Vor fi spectacole (urmează să fie alese trupele și artiștii care vor concerta), jocuri de sunet și lumini, efecte de scenă și un foc de artificii (la intrarea în Noul An 2020).

Devizul estimativ de cheltuieli pentru sărbătorile de iarnă, inclusiv pentru Revelion, la care se adaugă oferirea de cadouri „conform tradiției pentru Crăciun și Anul Nou”, promovarea evenimentelor și „diverse cheltuieli”, este de 410.000 de lei, conform unui proiect de hotărâre care va fi supus dezbaterii și votului în ședința ordinară în plen de astăzi a Consiliului Local Pitești.

Citiți și: Pitești: La un pas de tragedie – Bărbat căzut secerat de Revelion

Amintim că la Revelionul precedent în Piața Primăriei Pitești au concertat Alina Eremia și Alexandra Ungureanu.

Și pentru Ziua Națională a României, pe 1 decembrie 2019, Primăria va organiza diverse evenimente, cu un deviz estimativ de cheltuieli de 175.000 de lei.

Conform proiectului de hotârâre, cheltuielile vor fi suportate din sponsorizări, din bugetul Centrului Cultural și de la bugetul local.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90