New Profesional Consult 930 x 122

municipiul pitești

REVELION ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI

Revelion în Piața Primăriei. Municipalitatea piteșteană va organiza și în acest an tradiționalul Revelion în aer liber, ca de obicei în Piața Primăriei din centrul orașului.

Citiți și: Pitești: Surpriză în Piața Primăriei!

Vor fi spectacole (urmează să fie alese trupele și artiștii care vor concerta), jocuri de sunet și lumini, efecte de scenă și un foc de artificii (la intrarea în Noul An 2020).

Devizul estimativ de cheltuieli pentru sărbătorile de iarnă, inclusiv pentru Revelion, la care se adaugă oferirea de cadouri „conform tradiției pentru Crăciun și Anul Nou”, promovarea evenimentelor și „diverse cheltuieli”, este de 410.000 de lei, conform unui proiect de hotărâre care va fi supus dezbaterii și votului în ședința ordinară în plen de astăzi a Consiliului Local Pitești.

Citiți și: Video: Spectacol de zile mari în Piteşti, după modelul din Sibiu

Amintim că la Revelionul precedent în Piața Primăriei Pitești au concertat Alina Eremia și Alexandra Ungureanu.

Și pentru Ziua Națională a României, pe 1 decembrie 2019, Primăria va organiza diverse evenimente, cu un deviz estimativ de cheltuieli de 175.000 de lei.

Conform proiectului de hotârâre, cheltuielile vor fi suportate din sponsorizări, din bugetul Centrului Cultural și de la bugetul local.

RAW FOTO 555 X 222

Comentarii

SMART KIDS 570×90