930 x122 grota rece

alde

TLDE ARGEȘ A ORGANIZAT REVELIONUL TINERETULUI

Tineretul ALDE Argeș a organizat în weekend Revelionul Tineretului. Acțiunea, devenită deja tradiție, s-a desfășurat în Șugaș Băi, în județul Covasna.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Tinerii din ALDE i-au avut alături, printre alții, pe Aurel Iacșa și Simona Brătulescu, cei doi copreședinți ai ALDE Argeș, și pe Daniel Chițoiu, secretar general ALDE și fost vicepremier și ministru al Finanțelor Publice.

Punctul culminant a constat în Carnavalul Tineretului, la care participanții s-au deghizat în “Avram Iancu”, “Suleyman Magneticul cu valul de refugiați”, “Pirații din Caraibe”, “Țărăncuța”, “Gheișul” sau “Clint Eastwood al Piteștiului”.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

„Revelionul Tineretului, așa cum a fost el prezentat de-a lungul anilor, reprezintă petrecerea de sfârșit de an a Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților Argeș, alături de conducerea județeană a partidului.

Nu o putem numi închidere de an, pentru că încă nu ne-am încheiat activitatea. Noi vom desfășura în perioada următoare câteva acțiuni specifice sărbătorilor de iarnă. Ne bucurăm că la evenimentul nostru a fost prezent domnul Daniel Chițoiu, dar și invitați din alte filiale, care au anunțat că vor să facem la astfel de acțiuni parteneriate cu organizațiile lor de tineret.

Carnavalul Tineretului este cel mai așteptat moment al anului pentru colegii noștri și mă bucur că de fiecare dată ne surprind costumațiile pe care le poartă! Pe lângă atmosfera de basm de la sfârșitul de săptămână, pot spune că mai importantă a fost strânsa legătură dintre organizația de seniori și cea de tineret.”, spune Codruţ Matei, copreşedintele TLDE Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3