NOR CURIER 930X122

daiana dumitru

DAIANA, VACANȚĂ ÎN MAMAIA

Daiana Dumitru, simpatica piteşteancă în vârstă de 20 de ani care pe parcursul carierei sale de fotomodel a trecut printr-o mulţime de experienţe inedite, este acum la mare, în staţiunea Mamaia. Ea se bucură de o binemeritată vacanţă după o perioadă în care a muncit şi a studiat.

Citiți și: Vouchere cu sute de lei de persoană, active de azi

Amintim că Daiana, care este studentă la Jurnalism la Universitatea Pitești, a călătorit până în prezent în Londra, Paris și Seul, iar cea mai lungă vizită a fost în Tokyo (Japonia), acolo unde a stat 4 luni şi 10 zile! A avut apariții în reviste celebre precum ,,Elle Magazin Anglia’’, ,,Vogue Italia’’ şi ,,Numero Japonia’’.

Despre Daiana Dumitru puteți citi mai multe aici: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/daiana-fotomodelul-din-pitesti-care-pozat-pentru-marile-reviste-ale-lumii-vezi-galerie-foto/. (Foto: Facebook Daiana Dumitru)

Citiți și: Accident grav cu o mașină de poliție! Autospeciala era în urmărirea unui vitezoman

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90