New Profesional Consult 930 x 122

Arges

De la Eurovision, pe scena VIP ROOM! Ea este câștigătoarea titlului de Miss Boboc Universitatea Pitești!

Cristina Ghiță are 22 de ani și este studentă a Universității din Pitești-Facultatea de Drept. Frumusețea și talentul ei au făcut-o câștigătoare a titlului de Miss Boboc Universitatea din Pitești, concursul desfășurându-se recent în cel mai tare club din oraș, VIP ROOM.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

La proba de aptitudini a ales să facă ceea ce știe cel mai bine: să cânte la vioară. „De la 7 ani cânt la vioară. Împreună cu un coleg și cu sora mea am reușit să întemeiem trupa Star”, ne-a spus Cristina. Datorită interpretării unice a fost remarcată de oameni cu renume din muzică. A avut apariții tv cu orchestra națională de folclor „Valahia” și cu taraful „Gheorghe Zamfir” și a colaborat cu Edward Maya pentru turnee naționale și internaționale. Anul trecut a participat la finala selecției naționale Eurovision alături de Cătălin Josan, iar piesa “Call my name” i-a clasat pe cei doi pe un excelent loc III.

Își dorește să continue cu muzica, atât cât va mai putea, iar apoi să-și facă o carieră în domeniul juridic.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Povestește că a ales să participe la Balul Bobocilor la îndemnul prietenilor. “Când am început facultatea, un coleg mi-a zis că vrea să participe la bal și să concurăm împreună. Am fost de acord!”. Chiar dacă afirmă că a participat la concursul de Miss și Mister Boboc nu doar pentru a câștiga, este încântată de prestația pe care a avut-o: “Am venit cu inima deschisă și chiar mi-am făcut câțiva prieteni din rândul concurenților. A fost o experiență nouă și plăcută, iar în urma balului pot spune că mi-a mai crescut puțin încrederea în mine!”, ne-a mărturisit frumoasa blondă.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90