930 x122 grota rece

coafuri

Hair stylistul vedetelor vă spune cum să vă aranjaţi părul pentru Revelion!

Marius Mizdran, hair stylistul care s-a ocupat o perioadă de podoaba capilară a unor vedete precum Iuliana Tudor, Luminiţa Anghel, Cătălin Botezatu, Rita Mureşan, Dj Wanda sau Jasmine ne sfătuieşte ce ar trebui sa facă femeile pentru a arăta perfect de sărbători şi în special de Revelion.

Citiți și: Argeș. Nenorocire în noaptea de Anul Nou! Le-a luat foc casa

Este timpul pentru o schimbare! Cu atât mai mult cu cât ne apropiem de sarbătorile de iarnă, femeile trebuie să radieze din toate punctele de vedere. Iar un mod de a ieşi din rutina zilnică este să ne gândim la o schimbare. Cum cartea de vizită a fiecărei persoane o reprezintă și podoaba capilară, e musai să reflectaţi ce nuanţă de păr vi se potriveşte cu aspectul fizic şi cu ce coafură aţi dori să întâmpinaţi Anul Nou.

Fie că optaţi pentru o coafură extravagantă, fie că alegeţi ceva mai elegant, un lucru este clar: se poartă naturalul, dar cu elemente destul de excentrice, gen bob scurt, caz în care coafurile nu par a fi aranjate. Hair stylistul ne dă o veste bună: gelul a revenit la modă şi se poartă efectul de wet-look. Efectul de păr umed este o coafură destul de uşor de realizat, atât pentru persoanele cu păr scurt, cât şi pentru cele cu păr lung. Pentru femeile cu părul lung, însă, Marius Mizdran dă un verdict: obligatoriu părul să fie prins! Revelionul reprezintă un eveniment special şi trebuie sa fiţi un pic mai altfel decât de obicei. Să nu lipsească degradeurile de culoare, care încă se poartă. Sunt recomandate coafurile dezordonate, nu cele foarte aşezate, ca si cum nu i-ai dat foarte mare importanţă părului, dar bine stilizate. Ca şi nuanţă de păr, blondul auriu și blondul nordic prind foarte bine în această perioadă, iar roşul arămiu şi mahon sunt nuanţele de păr ale sezonului.

Citiți și: Tensiune maximă în centrul Piteștiului. Poliția e acolo!

În funcţie şi de ţinuta pe care o alegem, de conformaţie şi de fizionomie, femeile trebuie să aibă încredere şi să apeleze și la un machiaj deosebit. Se poartă foarte mult gliter-ul, sclipiciul aplicat pe buze (pentru un efect de volum), pe unghii și pe pleoape.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3