930X122 MAIA

bucharest fashion week

KIMBERLY, LA BUCHAREST FASHION WEEK (VIDEO)

La sfârșitul săptămânii trecute la Ambasad’Or Events Otopeni a avut loc ediția de primăvară a celui mai important festival de modă din România: Bucharest Fashion Week-Spring.

Citiți și: BUCUREŞTI, CAPITALA MODEI (VIDEO)

La eveniment a fost prezentă şi piteșteanca Kimberly Dincă, fotomodel la agenţia coordonată de Valeria Coman. Kimberly a defilat într-o superbă ţinuţă creată de Diana Iordache. Este designerul care a câștigat premiul întâi la ediția de anul trecut a Festivalului Naţional Studenţesc de Modă „Culorile Toamnei”, desfășurat în Pitești, la categoria „Ținută de zi”.

Citiți și: KIMBERLY, ŞEDINŢĂ FOTO ÎN ROCHIŢE VIU COLORATE

Cea de-a XXIII-a ediție a Bucharest Fashion Week-Spring a reunit cele mai apreciate branduri şi cei mai renumiţi designeri de pe piața modei din România, dar şi din alte ţări. (Foto: Facebook Kimberly Dinca)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90