NOR CURIER 930X122

9

KIMBERLY, FOTOMODEL DE 9,90!

Este fotomodel la o cunoscută agenţie de profil din oraşul nostru, iar pe parcursul carierei sale a prezentat colecţii vestimentare pentru o mulţime de designeri, printre care şi Cătălin Botezatu şi Romaniţa Iovan.

Citiți și: Breaking. Ce s-a întâmplat cu Ștefania, fata de 13 ani din Pitești

Însă Kimberly, căci despre ea este vorba, elevă a Colegiul Național Liceal „Alexandru Odobescu” din Pitești, se pricepe nu doar la modă. Ea este și o elevă extrem de conştiincioasă.

,,Sunt foarte bucuroasă că am terminat anul şcolar cu bine. Am obţinut media 9,90 şi astfel m-am clasat pe locul III. Acum pot să mă relaxez şi să îmi încep vacanţa mult aşteptată.’’, spune Kimberly Dincă, fotomodelul care, vă reamintim, vorbește trei limbi străine. (Foto: Facebook Kimberly Dincă)

Citiți și: Pitești. Elevă de la „Brătianu”, umilită de o angajată DM din Centru!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

7 comentarii

  • bajba spune:

    Nici copii lui pendiuc nu au atata reclama… sau cumva site-ul asta epitesti.ro e finantat de kimberly ?

  • Alin spune:

    Alt articol despre pseudovalorile Pitestiului? jumatate din Pitesti face modeling. un sfert din Pitesti are media 9.90. pe ei de ce nu-I ridicati in slavi? n-au pile la site?

  • m.adda93@yahoo.com spune:

    Extraordinar. Pot sa mor in pace. De olimpicii orasului nu aveti nimic de spus

  • mexicanul spune:

    de olimpici se scrie aici mai mult decat oriunde. dar pe tine nu olimpicii te intereseaza. cat despre fata asta, e atat de desteapta incat am impresia ca te roade invidia :)) poti muri in pace! :))

  • BGDN spune:

    Voi nu v-ati plictisit sa scrieti articole de genul asta? Pentru ca eu cel putin, ca cititor, nu numai ca sunt plictisit, dar mi se face si scarba cand vad porcarii de genul asta. Nu-i pasa nimanui de media fotomodelului X sau ca s-a cuplat Nimeni cu Nimenea, iar 2 saptamani mai tarziu s-au decuplat

  • carla spune:

    Mai oamenilor!nu va pune nimeni sa cititi toate articolele…sunteti masochisti?cui nu i place sa treaca mai departe cui ii este scarba sa inghita un metoclopramid s.a.m.d…ca vad ca cititi si cititi degeaba ba va mai dati si cu parerea…copiii astia se cunosc de 6 ani…iar restul nu mai conteaza

  • Carla spune:

    Draga BGDN cine te pune sa citesti toate articolele? Nu ti se pare interesant, treci mai departe, ti e scarba, ia un metoclopramid ș.a.m.d. Dupa ce ca nu te intereseaza, nu ai nici memoria prea buna si tii mortis sa dai si explicatii. Copiii astia se cunosc de 6 ani, iar restul nu mai conteaza.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90