930×122 CAPRA 5

direcția de sănătate

ALERTĂ DE MENINGITĂ ACUTĂ LA ”ZINCA”. ELEVĂ INTERNATĂ LA BUCUREȘTI

Alertă de meningită acută la ”Zinca”. Elevă internată la București. O tânără de 16 ani, elevă a Colegiului Național ”Zinca Golescu” din Pitești, a fost internată în Spitalul ”Matei Balș” din Capitală. Există suspiciunea că adolescenta are meningită acută.

Citiți și: Minunile de la „Zinca”! Elevi de aur, rezultate uimitoare !

”Este suspiciune de meningită, este cu o meningită acută, dar nu știm dacă este bacteriană sau virală în acest moment, este o suspiciune de meningită meningococică”, declară pentru ePitești Sorina Honțaru, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Argeș.

Honțaru confirmă că este vorba despre o elevă a Colegiului ”Zinca Golescu”, acolo unde s-a deplasat o echipă a DSP Argeș.

Citiți și: Noutate de ultim moment la Colegiul ,,Zinca Golescu”! De ce au parte copiii care învață acolo

Înainte de a fi dusă la Spitalul ”Matei Balș”, tânăra a ajuns inițial la Spitalul de Pediatrie din Pitești.

”Azi s-a prezentat o pacientă de 16 ani în jurul orei 2 dimineața, cu o stare generală modificată, cu febră, frison, vărsături și dureri abdominale.

În urma investigațiilor de specialitate și a consulturilor, s-a ridicat suspiciunea de meningită, motiv pentru care s-a transferat la Spitalul ”Matei Balș” din București”, ne declară Adina Enescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie din Pitești.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90