930 pe 122 COSTACHE

eleva

Elevă de 14 ani, resuscitată la școală!

Elevă de 14 ani, resuscitată la școală!

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu elevul din Mioveni care și-a desfigurat colega

O elevă de 14 ani de la Şcoala Gimnazială Geaca din județul Cluj s-a înecat azi cu un jeleu şi a intrat în stare de inconştienţă, dar a fost salvată de intervenţia unui echipaj al SMURD şi a fost transportată la spital, conform tvr.ro.

„Echipajul SMURD din cadrul Punctului de Lucru Mociu a fost solicitat în cursul zilei de astăzi pentru a interveni în cazul unei eleve de 14 ani care s-a înecat cu un jeleu la Şcoala Gimnazială Geaca. Apelul de urgenţă a venit în jurul orei 11:00, în urma căruia au fost dislocate pentru acordarea primului ajutor calificat şi a asistenţei medicale de urgenţă echipajul SMURD din cadrul Punctului de Lucru Mociu, un echipaj SAJ din cadrul Spitalului Municipal Gherla şi elicopterul SMURD din Punctul Aeromedical Jibou”, se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

Citiți și: Elevă olimpică la matematică, abuzată sexual de profesorul meditator!

Fata era în stare de inconştienţă, dar a fost resuscitată cu succes.

„În momentul sosirii la faţa locului, salvatorii au găsit eleva întinsă pe bancă în stare de inconştienţă. Acesteia îi erau aplicate manevrele de resuscitare de bază de către medicul de familie din cabinetul medical din sat şi asistenta medicală din cadrul Şcolii Gimnaziale. Echipajele medicale SMURD şi SAJ au acţionat cu echipamentele speciale pentru a asigura eliberarea căilor aeriene şi aplicarea manevrelor de resuscitare. În scurt timp, semnalele vitale au revenit, iar victima a fost preluată de către echipajul elicopterului SMURD şi transportată la UPU Copii”, se mai arată în informarea ISU Cluj.

Detalii, AICI – Elevă de 14 ani, resuscitată la o școală din Cluj după ce s-a înecat cu un jeleu. Victima a fost preluată de către echipajul elicopterului SMURD şi transportată la UPU Copii

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3