EcoMoto 930×122

andreea necula

ANDREEA NECULA ARE NEVOIE DE AJUTOR

În vârstă de 16 ani, Andreea Necula este din Piteşti şi învață la Colegiul Economic ,,Maria Teiuleanu’’.

Citiți și: Pitești. Uluitor, ce se predă la o școală cu peste 1600 de elevi

În luna februarie a acestui an Andreea a fost diagnosticată cu Limfom Hodgkin Nodular, o afecţiune foarte gravă a ganglionilor limfatici care îi pune viaţa în pericol.

,,Acum mă aflu în Institutul Clinic Fundeni, urmând un tratament cu citostatice (chimioterapie) combinat cu transplant de celule stem. Recuperarea, cât şi continuarea tratamentului cu radioterapie implică niște cheltuieli financiare însemnate, care depăşesc posibilităţile materiale ale familiei mele. Nu suma donată contează! Pentru mine contează gestul şi faptul că sunteţi aproape de mine!’’, spune Andreea Necula.

Citiți și: Breaking. Ce s-a întâmplat cu Ștefania, fata de 13 ani din Pitești

Toţi cei care doresc să o ajute pot dona în următoarele conturi deschise la BRD:

Lei: RO41BRDE030SV20378740300

Euro: RO85BRDE030SV20660130300

Titularul conturilor: Necula Ion, tatăl Andreei.

De asemenea, veți putea face donații și la dineul caritabil care va fi organizat pentru Andreea Necula în restaurantul Shaker Events Budeasa. Dineul va avea loc pe 20 noiembrie, cu începere de la ora 20 (vezi afișul de mai sus!).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3