930×122 CAPRA 5

donatii

Locuitorii orașului Mioveni pot face donații pentru refugiații ucraineni!

Cetățenii din orașul Mioveni, precum și cei din zonele limitrofe care doresc să contribuie cu donații o pot face în continuare, începând de luni, 28 februarie.

Citiți și: Pitești. Uluitor, ce se predă la o școală cu peste 1600 de elevi

Colectarea ajutoarelor umanitare, destinate refugiaților din Ucraina se va face la sediul vechi al Centrului Cultural, lângă Poliția Locală Mioveni, Bl. V2b, de luni până vineri, în intervalul 09.00 – 18.00.

Citiți și: S-a terminat! Afacerea momentului s-a dezumflat!

Important!

Conform solicitărilor venite din partea oficialilor care gestionează situația refugiaților aflați la granițele țării, avem rugămintea ca donațiile dumneavoastră să se limiteze doar la alimente neperisabile precum conserve, apă îmbuteliată, lapte praf pentru sugari, produse de panificație (pâine ambalată, produse de patiserie ambalate, produse de simigerie), pahare de unică folosință, pături și perne (noi )și produse de igienă.

Conducerea Primăriei Mioveni le mulțumește tuturor agenților economici și persoanelor fizice care s-au implicat și au contribuit la succesul primului transport cu donații de la Mioveni pentru refugiații ucraineni de la Vama Siret.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90