New Profesional Consult 930 x 122

donatii

SPITALUL MIOVENI: APEL CĂTRE TOATE PERSOANELE CARE VOR SĂ AJUTE

Având în vedere contextul epidemiologic actual, Spitalul Orășenesc Mioveni solicită sprijinul persoanelor fizice sau juridice interesate să ajute unitatea sanitară prin donații sau sponsorizări pentru dotarea cu echipamente de protecție (măști FPP2 sau FPP3, mănuși de protecție, combinezoane cu protecție, produse biologice, halate chirurgicale), echipamente medicale și consumabile necesare în vederea desfășurării în condiții optime și de maximă siguranță a activității medicale.

Citiți și: La Mioveni, Moș Crăciun a ajuns mai devreme!

Precizăm că există un stoc minim la nivelul Spitalului Orășenesc Mioveni cu echipamentele de protecție menționate mai sus, însă orice cantitate este binevenită pentru suplimentarea stocului necesar pentru pacienții din cadrul unității medicale în contextul actual cu risc ridicat de îmbolnăvire generat de COVID 19, ținând cont și de evaluarea riscului de sănătate publică pentru perioada următoare, care indică o creștere masivă a numărului de persoane infectate cu coronavirusul SARS-Cov-2.

Menționăm că se intenționează la nivelul Spitalului Orășenesc Mioveni achiziționarea următoarelor echipamente medicale: platformă analize probe biologice prin tehnica Real Time PCR, C-arm și extensii ortopedice, masă operație pentru sală operație ortopedie și instrumentar chirurgical ortopedie etc., pentru înființare puncte de testare pentru pacienții suspecți de COVID-19 și pentru a asigura tratamentul ortopedic al pacienților în situația în care Spitalul Județean de Urgentă Pitești va fi obligat să trateze pacienții confirmați COVID 19.

Citiți și: Le-a ars casa înainte de sărbători! O familie are mare nevoie de ajutor

Pentru o parte dintre aceste echipamente medicale, Spitalul Orășenesc Mioveni are asigurată finanțare din partea Consiliului Local Mioveni, precum și din venituri proprii.

De asemenea, vă precizăm că sponsorizarea se poate efectua fie prin virarea bunurilor/echipamentelor, fie prin virarea de sume de bani ce vor fi destinate achiziționării acestora, în conturile mai jos menționate”, spune dr. Horia Trăilă, managerul Spitalului Orășenesc Mioveni.

Date de contact

Spital Orășenesc Mioveni, tel.: 0372791212, fax: 0248261108. Persoana de contact: dr. Horia Trăilă.

Datele privind conturile în care se pot face donații pentru Spitalul Orășenesc Mioveni sunt următoarele: 

Beneficiar: SPITALUL ORĂŞENESC MIOVENI, CUI: 4318202

COD IBAN: RO11TREZ04921F370100XXXX

Deschis la TREZORERIA ORAȘULUI MIOVENI.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3