New Profesional Consult 930 x 122

Spitalul Orășenesc Mioveni

Super eveniment la Spitalul din Mioveni

Astăzi, 6 decembrie 2022, de Sfântul Nicolae, se împlinesc 3 ani de când a fost adus pe lume primul copil, în maternitatea noului Spital Orășenesc Mioveni.

Citiți și: La Mioveni, Moș Crăciun a ajuns mai devreme!

A fost un eveniment istoric, deoarece era și primul copil născut la Mioveni, după 20 de ani de la închiderea secției de neonatologie din spitalul orașului.

Citiți și: Super veste de la Spitalul Mioveni: E GRATUIT!

A fost vorba despre un băiețel născut prin cezariană.

„În urmă cu 3 ani, venea pe lume micuțul Ionuț Mathias, în urma unei operații de cezariană condusă de dr. obstretician Marius Pahonțu, chirurgul Răzvan Ioanițiu, dr. Paul Alexandrescu, neonatolog dr. Mariana Pîrvan, alături de echipa de specialiști din cadrul Spitalului Mioveni.

În cei peste 3 ani de la inaugurare, în unitatea noastră spitalicească s-au înregistrat 804 nașteri!

Unitatea medicală oferă viitorilor părinților cel mai înalt nivel de îngrijire medicală, într-un mediu sigur, prietenos și confortabil.

Spitalul are integrate toate serviciile medicale de care o viitoare mama are nevoie atât în timpul sarcinii, cât și imediat după naștere”, spun reprezentanții Spital Orășenesc Mioveni.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90