930×122 CAPRA 5

colindatori

Surpriză pentru cadrele medicale și pacienții de la Spitalul Orășenesc Mioveni

Spitalul din Mioveni a primit miercuri seară vizita colindătorilor. Elevii Liceului Teoretic “Iulia Zamfirescu” au fost cei care i-au colindat pe medici și pacienți.

Citiți și: Au apărut „urșii” în Pitești!

„“Primiți cu colinda?” Asta au întrebat aseară colindători de la Liceului Teoretic “Iulia Zamfirescu” cadrele medicale, personalul administrativ și pacienții prezenți în recepția Spitalului din Mioveni.

Citiți și: Medic de mare clasă la Spitalul din Mioveni: Adina Constantin

Colindătorii (coordonați de către părintele Gabriel Militaru și prof. Dumitru Voiculescu) au transmis, prin cântecele interpretate cu măiestrie, emoție, fiind felicitați de cei prezenți, iar la final, toată lumea i-a răsplătit cu aplauze prelungite.

Conform tradiției îndătinate, colinda a fost răsplătită de către gaze, toți colindătorii primind câte un mic cadou.”, transmite Spitalul Orășenesc Mioveni.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90