930×122 CUMPANA 5

colindatori

Primăria Piteşti primeşte colindători

Colindătorii Piteștiului sunt bineveniți la Târgul de Crăciun, în perioada 17 – 26 decembrie 2021, anunţă Primăria Piteşti.

Citiți și: Video: Municipiul Piteşti, „asediat” de aşa zişi colindători. Cerşetorii şi bombardierii nu lipsesc din peisaj

„Bradul de Crăciun din Piața Primăriei își așteaptă grupurile de colindători, în perioada 17 – 26 decembrie 2021, zilnic, în intervalul orar 12:00-20:00. Grupurile sau corurile de copii și tineri, elevi sau studenți din unitățile de învățământ piteștene, grupurile de colindători ai altor organizații sau asociații, care doresc să colinde în această perioadă pentru bucuria oamenilor aflați în zona de centru a Piteștiului, o pot face, în ziua și la ora alese de ei, iar înscrierea se poate face la adresa de e-mail: [email protected]

Dacă vor fi mai multe înscrieri pentru aceeași zi și oră, se va face o reprogramare, care va fi transmisă participanților în cel mai scurt timp posibil de la înscriere.

Citiți și: SUTE DE COLINDĂTORI ÎN CENTRUL MIOVENIULUI

Vom anunța, pe pagina de Facebook a Primăriei Pitești, programul de colinde al zilei următoare, astfel încât iubitorii de tradiție să știe și să poată asista, ca spectatori, la momentele speciale pe care colindătorii le vor crea, lângă bradul împodobit din Piața Primăriei”, precizează municipalitatea.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3