New Profesional Consult 930 x 122

colindatori

Primăria Piteşti primeşte colindători

Colindătorii Piteștiului sunt bineveniți la Târgul de Crăciun, în perioada 17 – 26 decembrie 2021, anunţă Primăria Piteşti.

Citiți și: Au apărut „urșii” în Pitești!

„Bradul de Crăciun din Piața Primăriei își așteaptă grupurile de colindători, în perioada 17 – 26 decembrie 2021, zilnic, în intervalul orar 12:00-20:00. Grupurile sau corurile de copii și tineri, elevi sau studenți din unitățile de învățământ piteștene, grupurile de colindători ai altor organizații sau asociații, care doresc să colinde în această perioadă pentru bucuria oamenilor aflați în zona de centru a Piteștiului, o pot face, în ziua și la ora alese de ei, iar înscrierea se poate face la adresa de e-mail: catalinadumitrascu@gmail.com.

Dacă vor fi mai multe înscrieri pentru aceeași zi și oră, se va face o reprogramare, care va fi transmisă participanților în cel mai scurt timp posibil de la înscriere.

Citiți și: Colindători la Poliția Locală Pitești

Vom anunța, pe pagina de Facebook a Primăriei Pitești, programul de colinde al zilei următoare, astfel încât iubitorii de tradiție să știe și să poată asista, ca spectatori, la momentele speciale pe care colindătorii le vor crea, lângă bradul împodobit din Piața Primăriei”, precizează municipalitatea.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90