930×122 CAPRA 5

colindat

ARGEȘ: SE MENȚIN RESTRICȚIILE, DAR VA FI PERMIS COLINDATUL. ÎN CE CONDIȚII

Așa cum ePitești a anunțat deja,  CJSU a hotărât astăzi să permită organizarea de piețe volante, inclusiv a celor specifice sărbătorilor de iarnă, pe teritoriul județului Argeș.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

” Primăria, ca organizator, are obligația să asigure respectarea măsurilor de siguranță. În caz contrar, piața respectivă va fi închisă”, precizează prefectul Soare Emanuel

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât să permită și desfășurarea manifestărilor tradiționale prilejuite de sărbătorile de iarnă, de tipul colindelor, Steaua, Plugușorul și altele asemenea pe teritoriul județului. Colindătorii vor respecta numărul de maxim 6 persoane într-un grup, vor purta obligatoriu mască de protecție și vor păstra distanța fizică (de minim 2 metri).

Citiți și: Pitești. Circulație restricționată în oraș!

„Permitem desfășurarea colindețelor în contextul pandemiei, dar nu pentru grupuri mai mari de 6 persoane”, a subliniat prefectul.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3