930×122 CAPRA 5

diabet zaharat

Medic de mare clasă la Spitalul din Mioveni: Adina Constantin

Medic de mare clasă la Spitalul din Mioveni: Adina Constantin

Citiți și: Premieră istorică la Spitalul din Mioveni!

Veste excelentă pentru pacienții Spitalului Orășenesc Mioveni!

La unitatea medicală a început consultațiile un nou medic.

Citiți și: Un medic tânăr se alătură echipei de excepție de la Spitalul Mioveni!

Dr. Marina Adina Constantin are specializare în Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice.

Pentru consultații vă puteți programa la numărul de telefon 0372.791.212.

De asemenea, este nevoie și de bilet de trimitere de la medicul de familie:

,,Dr. Marina Adina Constantin este medic cu specializarea în Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice și își desfășoară activitatea în cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni.

Dr. Marina Adina Constantin este absolventă a Universităţii de Medicină și Farmacie <Carol Davila> din București.

Experiența acumulată ca rezident în cadrul Spitalului Clinic <Nicolae Malaxa> din București este îmbogățită permanent prin participarea la cursuri, conferințe, congrese și stagii de perfecționare.

De-a lungul carierei sale a întâlnit mulți medici profesioniști care i-au insuflat dragostea pentru acest domeniu și au inspirat-o.

Consideră că menținerea unei stări de sănătate bune ar trebui să fie unul din principalele obiective ale fiecăruia dintre noi.

<Potrivit statisticilor, aproximativ 80% dintre pacienții cu diabet zaharat sunt supraponderali sau obezi, deci asta ne demonstrează că nutriția și activitatea fizică au un rol central în diabetul zaharat.

Medic de mare clasă la Spitalul din Mioveni: Adina Constantin

Chiar și persoanele sănătoase trebuie să țină cont de anumiți factori, cum ar fi factorul genetic.

Dacă are în familie un părinte cu diabet, prevalența crește cu 40%, iar dacă are 2 părinți cu diabet, crește cu 60%.

Iarăși, dacă suferim de boli cardiovasculare e necesară o atenție sporită. La fel, femeile care au născut copii cu greutatea peste 4 kg trebuie să facă analize în periodic.

Pentru sănătate avem nevoie de alegeri inteligente: o alimentație echilibrată, mișcare, somn de bună calitate, o gestionare bună a nivelului de stres, controale periodice și investigații paraclinice.

Diabetul poate fi prevenit atunci când pacientul merge din timp la specialist.

Este important de precizat că la mine se pot prezenta atât pacienții care au diabet, cât și cei care au nevoie doar de un plan de nutriție(neavând alte boli asociate), dar și pacienții care prezintă o afecțiune metabolică>.

Pentru consultații este nevoie de programare la numărul de telefon 0372.791.212 și de bilet de trimitere de la medicul de familie.”, transmite Spitalul Orășenesc Mioveni.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3