Donaris 930 x 122

donatii

Motocicliştii, acţiune jos pălăria! Donaţie impresionantă

Sâmbătă, la câinii, pisicile dar și la oile găzduite de un adăpost de animale au ajuns circa două tone de alimente și alte bunuri necesare. Acțiunea a fost organizată de cluburile moto Blue Knights Romania III și Archangels Topoloveni, dar și de clubul auto Samurai Civic România.

Citiți și: Un băiat din Topoloveni are nevoie de sprijinul nostru

 

Citiți și: Viaţă pentru Filip! Micuţul abia venit pe lume suferă de o boală gravă

 

Este vorba despre un adăpost privat de animale din sudul județului Prahova, care a fost locația primei acțiuni derulate de reprezentanții Direcției pentru Protecția Animalelor din cadrul Poliției Române, condusă de către comisarul șef de poliție Daniel Radu, fost purtător de cuvânt al IPJ Prahova.

 

 

Direcția pentru Protecția Animalelor este structura de specialitate din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române cu competență teritorială generală în domeniul coordonării activităților privind prevenirea și combaterea faptelor de natură contravențională penală care au ca obiect animalele aflate într-o situație de pericol.

 

 

Pentru îndeplinirea atribuțiilor de specialitate și funcționale, a misiunilor și sarcinilor profesionale, direcția coordonează, îndrumă și controlează, pe linie de specialitate, activitatea structurilor cu competențe în domeniul protecției animalelor constituite la nivelul inspectoratelor județene de poliție și a Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

(Sursa foto: Facebook – Blue Knights Romania III)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441