Donaris 930 x 122

boala

DUPĂ CE S-A LUPTAT CU O PARALIZIE CEREBRALĂ, O COPILĂ S-A MAI TREZIT CU O BOALĂ GRAVĂ

Doi părinți din Breaza trec prin clipe grele în fiecare zi, văzându-și fetița cum se chinuie din cauza unor boli greu de îndurat.

Citiți și: O boală care lovește toate vârstele! Jumătate din populația globului, afectată

Când avea numai 9 luni, Maria David a fost diagnosticată cu paralizie cerebrală. A urmat un lung drum de recuperări kinetoterapeutice până la vârsta de 9 ani, când o nouă problemă de sănătate a fost descoperită de medici: luxație neurologică de șold stâng.

A fost operată de doctorul Alexandru Thierry de la Spitalul Monza, dar problema încă nu a fost rezolvată. Pe lângă multă recuperare medicală, mai sunt necesare câteva intervenții chirurgicale, la șold, la genunchi și în zona gleznelor.

Citiți și: Pericol pentru copii! O nouă boală a apărut

Împreună costă 8.000 de euro, sumă pe care soții David nu o pot strânge din veniturile lor modeste.

„Împreună însă, ne putem uni forțele pentru a ajuta acest copil sensibil și nevinovat să scape de durere și să pășească plin de încredere spre viitor. Orice donație făcută în conturile deschise de Asociația <<Salvează o inimă>> o poate ajuta pe Maria să aibă parte de bucuria copilăriei și de o viață cât mai apropiată de normal. Am dovedit-o și în trecut: solidaritatea noastră poate face minuni!”, spune Vlad Plăcintă, președintele Asociației „Salvează o inimă”.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociația “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Specificați numele de familie (David) al copilului pentru care faceți donatia!

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90