NOR CURIER 930X122

foști militari

Foste cadre militare sau foști polițiști, rechemați în activitate

Ministerul Afacerilor Interne va putea să recheme în activitate foste cadre militare sau poliţişti care au trecut în rezervă, ori le-au încetat raporturile de serviciu, sau alte categorii de personal, potrivit economica.net

Citiți și: S-a terminat! Afacerea momentului s-a dezumflat!

Această decizie a fost luată luni, de Guvern printr-o ordonanţă de urgenţă.

Măsura a fost luată pentru gestionarea fluxului tot mai ridicat de refugiaţi de la punctele de trecere a frontierei.

Citiți și: Pompieri argeșeni, în misiune în Vama Siret

Se instituie posibilitatea acoperirii necesarului de personal până la încetarea situaţiei, dar nu mai mult de 3 ani, astfel:

– MAI va putea rechema în activitate/reîncadra, fără concurs, pe durată determinată de un an, cadre militare/poliţişti care au trecut în rezervă/le-au încetat raporturile de serviciu, cu acordul acestora;

– MAI va putea angaja personal fără concurs, pentru activităţi specifice domeniilor migraţie şi azil, situaţii de urgenţă şi ordine şi siguranţă publică, pentru o durată determinată, ce nu poate depăşi 90 de zile de la data încetării conflictului armat din Ucraina.

Foto principal: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Cojocaru spune:

    Sa faca solicitari cei ce considera ca politistii au salarii sau pensii nesimtite. Hai prieteni ,acum aveti ocazia sa vedeti cum e.

  • Mihai spune:

    Nu mai mintiti oamenii, nu este nimic adevarat, astazi am sunat la doua IOJ uri si mi s a spus ca ni este nimic adevarat. Doamnee, in ce tara traim?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90