Donaris 930 x 122

eleva

Elevă olimpică la matematică, abuzată sexual de profesorul meditator!

Elevă olimpică la matematică, abuzată sexual de profesorul meditator!

Citiți și: Breaking. Ce s-a întâmplat cu Ștefania, fata de 13 ani din Pitești

O elevă de 14 ani din Gorj acuză profesorul de matematică că ar fi abuzat-o sexual timp de jumătate de an în timpul orelor de meditații.

Minora, olimpică la matematică, se vedea destul de des în particular cu dascălul, care o ajuta să se pregătească pentru concursuri, potrivit Ziare.com.

Citiți și: Elevă de 14 ani, resuscitată la școală!

Fata nu a avut curaj să le povestească părinților coșmarul prin care trece, așa că, sub protecția anonimatului, și-a spus povestea pe internet. Câțiva colegi și-au dat însă seama despre cine este vorba. Așa a ajuns să afle și mama sa.

„Era din ce în ce mai tristă, abătută, schimbările acestea apăreau în momentul în care trebuia să meargă la orele de pregătire de matematică. Îi determina, sigur, reacții de anxietate, rușine, teamă. Profesorul făcea aceste gesturi la orele de pregătire, pe care le desfășura atât la școală, cât și acasă la minoră. Și au fost gesturi nepotrivite chiar și atunci când se deplasau către un concurs școlar, către o olimpiadă. Imediat, părinții au alertat autoritățile”, a declarat avocata victimei.

„În timp ce se afla la orele de meditații, efectuate în particular cu un profesor, ar fi fost agresată sexual de acesta. În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de corupere sexuală a minorilor. În paralel, și conducerea unității de învățământ a demarat o anchetă. Directorul școlii: La nivelul unității s-a constituit o comisie de cercetare disciplinară, însă această comisie nu își poate desfășura activitatea până în momentul în care nu sunt finalizate cercetările”, arată IPJ Gorj.

Polițiștii au deschis un dosar penal. Până la soluționarea cazului, profesorul rămâne la catedră, însă nu la clasa elevei.

Foto: Gândul.ro/Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Andrei spune:

    Asta se întâmpla zilnic dar trăim intr-o țara unde oameni trăiesc cu frica fără personalitate dacă spui ceva ți se cer dovezi filmări etc și aceste mizerii puse de partide in funcții sunt protejați iar copilul pică tot el vinovat așa ca mai bine nu spune

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90