Donaris 930 x 122

agresiune sexuală

Profesor arestat! A agresat sexual o elevă de 15 ani

Un alt incident scandalos face înconjurul presei naționale. Potrivit antena3.ro, un profesor de atletism de la clubul sportiv școlar CS Dinamo din Bucureşti a fost arestat preventiv. Acesta este acuzat că ar fi agresat sexual o minoră în vârstă de 15 ani care îi era elevă.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Bărbatul ar fi chemat-o pe fată într-o garsonieră sub pretextul unei ședințe de masaj care trebuia efectuată în vederea refacerii musculare, mai notează sursa citată.

Aici, minora ar fi fost supusă la acte de natură sexuală, altele decât cele care s-ar putea circumscrie infracţiunii de viol.

Citiți și: Exclusiv. Poliția, OFICIAL despre știrea care ZGUDUIE România!

Potrivit antena3.ro, care citează Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, profesorul ar fi exercitat actele de natură sexuală în mod repetat, punând-o pe minoră în imposibilitate de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa.

Incidentul s-ar fi petrecut în noiembrie 2021.

Sursă foto principal: prosport.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3