NOR CURIER 930X122

fotomodel

ADIO, VISUL FRUMOS S-A TERMINAT!

În luna februarie a acestui an fotomodelul Kimberly Dincă avea planuri mari cu prietenul ei de atunci, Max, cu care lucra la aceeași agenție de modelling din Pitești. Cei doi își doreau ca pe viitor să întemeieze împreună o căsnicie.

Citiți și: GEANINA PETRESCU ÎŞI SERBEAZĂ AZI ZIUA DE NAŞTERE

„El o să termine liceul înaintea mea și și-a ales o facultate. Eu mai am un an de liceu şi încă nu m-am hotărât 100% unde vreau să aplic. În orice caz, o să facem tot posibilul să fim cât mai mult împreună. Vom vedea, timpul le va decide pe toate! Max mă răsfaţă, compunându-mi melodii şi scriindu-mi poezii. Știu că mă iubeşte foarte mult, cum şi eu îl iubesc, ne iubim reciproc şi ne-am oferit unul altuia cele mai pure şi curate sentimente. Ne dorim să ne căsătorim, dar, deocamdată, fiecare dintre noi trebuie să-şi facă o carieră. Suntem optimiști!”, ne povestea Kimberly în urmă cu câteva luni. Între timp, însă, lucrurile s-au schimbat. Din motive numai de ei știute, frumoasa lor poveste de dragoste, care dura de 6 ani, a luat sfârşit.

Kimberly Dincă, elevă la Colegiul Național Liceal „Alexandru Odobescu” din Pitești, este fotomodel la o agenție de profil. Printre altele, ea a prezentat colecții vestimentare ale cunoscuților designeri Cătălin Botezatu și Romanița Iovan. (Foto: Facebook Kimberly Dincă)

Citiți și: O MUSCELEANCĂ A PREZENTAT CREAȚIILE BRANDULUI GIANNI TOLENTINO

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3