930 x122 grota rece

alexandra nitulescu

SEXY „BRĂTIANCA”! VEZI GALERIE FOTO!

Alexandra Nițulescu are 18 ani și învață la Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești. Motto-ul ei în viață este Nimic fără Dumnezeu. Sociabilă și deschisă, ambițioasă și încăpățânată, Alexandra vrea să urmeze cursurile unei facultăți de Drept sau de Jurnalism.

Citiți și: Pitești. Vești bune de 1 Mai și Paște. Va fi deosebit!

Care este primul lucru pe are îl faci dimineața?

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

-Imediat ce mă trezesc pun mâna pe telefon și încep să vorbesc cu prietenele mele.

Cum te caracterizezi?

-Sunt o persoană foarte sociabilă. Pe de altă parte, îmbin mereu utilul cu plăcutul. Îmi place foarte mult să învăț și, în același timp, să ies în cluburi. Sunt foarte dinamică și ambițioasă și îmi place să cred că pot face orice. Mă consider un om de încredere și îi ajut întotdeauna pe cei care îmi solicită sprijinul. Am și foarte multe defecte, de care sunt conștientă. Uneori am prea mult tupeu și sunt prea încăpățânată. Sunt, însă, foarte credincioasă. De aceea motto-ul meu în viață este Nimic fără Dumnezeu.

Care este secretul tău pentru un corp perfect?

-Sunt multe persoane care mă întreabă asta. Nu am ținut niciodată diete și nici nu fac sală sau sport în timpul liber. Fac sport doar la școală. Aceasta este construcția mea fizică! Sinceră să fiu, acestă ”calitate” am moștenit-o de la mama mea, care este o femeie extraordinară.

Ce planuri ai?

-În primul rând îmi doresc să termin liceul cu o medie cât mai mare. Apoi îmi doresc să urmez o facultate de Drept sau de Jurnalism. Momentan sunt indecisă, dar prietenii îmi spun să urmez Jurnalismul, pentru că mă caracterizează.

Cum te face un băiat să te îndrăgostești de el?

-Pentru a mă cuceri trebuie să fie amuzant cu mine, nu îmi plac momentele tensionate. Trebuie să îmi arate că avem lucruri în comun și să fie foarte educat. În plus, niciodată nu mi-au plăcut situațiile în care un băiat nu are cuvintele la el. Toate acestea trec pe locul doi, după aspectul fizic.

Ce adori să faci cel mai mult, ce te face fericită?

-Sunt multe lucruri care mă fac fericită! Sunt o persoană cu zâmbetul pe buze mai tot timpul. Îmi place foarte mult să stau cu prietenii, cu familia și, în general, cu oamenii care mă iubesc și care mă fac să mă simt în siguranță. (Foto: Facebook Alexandra Nițulescu)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • Cami spune:

    exagerati in privinta anilor total , si nu este ea singura persoana … macar daca faceti ceva , faceti cu buna stiinta

  • Georgian Florian spune:

    „Toate acestea trec pe locul doi, după aspectul fizic.” Eu cred ca toate astea trec pe locul trei, dupa aspectul fizic si banii pe care ii are in portofel individu’ :)))

  • eu spune:

    alexandra face 16 ani in mai. nu are 18.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3