EcoMoto 930×122

IJJ Argeș

Moș Crăciun este jandarm!

Dincolo de faptul că este una dintre cele mai importante sărbători creştine, Crăciunul este aşteptat cu mare entuziasm de toată lumea, indiferent de vârstă, atmosfera de sărbătoare aducându-ne emoţia împodobirii bradului, dar şi pe cea a întâlnirii cu Moş Crăciun.

Citiți și: Mobilizare uluitoare de forțe în Pitești: Intervin peste 100 de jandarmi

Moş Crăciun a fost în vizită, astăzi, la copiii jandarmilor argeșeni poposind la sediul inspectoratului unde a împărțit cadouri celor mici.

Citiți și: Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

În loc de obişnuita sanie şi renii tradiţionali, Moşul a coborât dintr-o mașină a Jandarmeriei, și încărcat cu daruri, ca în fiecare an, i-a răsplătit pe cei mici pentru că au învăţat bine şi au ascultat de părinţi.

În atmosferă specială de sărbătoare, copiii au primit cadouri, s-au fotografiat cu Moş Crăciun şi l-au asigurat că vor fi cuminţi în continuare, iar el le-a promis că va veni şi în casele lor, în seara de ajun.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3