Donaris 930 x 122

centrul cultural mioveni

”Moș Crăciun vine și la tine!”, campanie marca Centrul Cultural Mioveni

Centrul Cultural Mioveni a dat start unei noi campanii umanitare prin care își propune să aducă bucurie de sărbători unor copii la care moșul nu poate ajunge.

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

”Moș Crăciun vine și la tine!” este o campanie umanitară cu tradiție care, cu ajutorul voluntarilor și a donatorilor generoși, a reușit să ajungă în casele a sute de copii din Mioveni.

Citiți și: Se anunță un spectacol de zile mari! Artiști de renume urcă pe scenă

Anul acesta, campania de strângere de donații se va derula între 05 – 20 decembrie, urmând ca până în ajunul Crăciunului cadourile să fie livrate micilor destinatari.

Prin această campanie, oricine poate afla cum este să fii Moș Crăciun, dăruind copiilor haine, încălțăminte, jucării, rechizite, cărți, alimente neperisabile ori dulciuri.

Donațiile constând în bunuri materiale vor fi colectate până pe 20 decembrie, la Centrul Cultural Mioveni corp B, Bl. V2 B, parter (lângă Poliția Locală Mioveni), de luni până joi, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3