930×122 CAPRA 5

biserica

MULȚIME DE OAMENI LA RESFINŢIREA BISERICII „SFÂNTA VINERI”

O mulțime de credincioși au îmbrăcat ieri haine de sărbătoare în cartierul piteștean Popa Șapcă.

Citiți și: Ce a pățit un interlop din Argeș în biserică? Voia să se însoare cu fiica fostei iubite

Oamenii s-au adunat la biserica ,,Sfânta Vineri’’, acolo unde arhiepiscopul Ageşului şi Muscelului, ÎPS Calinic, a oficiat slujba de resfinţire a lăcașului de cult, monument istoric recent reabilitat și consolidat cu bani europeni. Cu această ocazie, credincioșii au avut ocazia să intre în altar şi să atingă masa sfântă.

Printre cei care au pus umărul la materializarea proiectului se numără şi Flori Grigoraş, specialistă în elaborarea de proiecte cu fonduri europene, un om inimos, care are bunul obicei să ajute și să se implice voluntar în nu puține demersuri necesare comunității.

Citiți și: Argeș! Incendiu violent! Biserică în pericol!

La evenimentul de ieri a participat și Liviu Gabriel Mușat, directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia. Municipalitatea Pitești a fost reprezentată de viceprimarul Laurențiu Zidaru. (Foto: Ciprian Bădică – Facebook Flori Grigoraș)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3