New Profesional Consult 930 x 122

nicolae pavelescu

Nicolae Pavelescu: Limitarea adaosurilor a dus la scăderea inflației

Nicolae Pavelescu: Limitarea adaosurilor a dus la scăderea inflației

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Comunicat de presă – PSD Argeș

Măsura de plafonare a adaosului comercial la 14 categorii de alimente esențiale a produs deja efecte foarte bune, transmite deputatul PSD Argeș Nicolae Pavelescu, vicepreședinte al organizației județene a partidului.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Citiți și: Pitești. E gata! Dispare un simbol! Să vină SF-ul de 100 de milioane €

,,Drept urmare, s-a adoptat un amendament în legea de aprobare a OUG în sensul prelungirii termenului de aplicare a acestei măsuri.

Nicolae Pavelescu: Limitarea adaosurilor a dus la scăderea inflației

Limitarea adaosurilor a dus la scăderea inflației. Cel puțin la stoparea creșterii prețurilor în general la alimente și la scăderea consistentă a prețurilor alimentelor de bază.

Citiți și: Atenție, șoferi! Modificare importantă în Codul Rutier cu privire la numerele de înmatriculare

În luna august, după cum informa Consiliul Concurenței, prețurile alimentelor cu adaos comercial plafonat au scăzut consistent cu procente de două cifre.

Atitudinea senatorilor este în deplină concordanță și cu intenția deja manifestată a premierului și ministrului Agriculturii privind prelungirea termenului.

Citiți și: Halucinant – Întâmplare șocantă în Pitești! I-a pus cuțitul la gât în mașină și l-a luat prizonier

Pe de altă parte, este extrem de posibilă și extinderea listei de alimente, funcție de discuțiile cu procesatorii și retailerii și de evoluția prețurilor”, punctează acesta.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3